betaal opties       Snelle gratis levering   |   Gratis ruilen/retourneren (60 dagen)  |    Thuiswinkel Keurmerk   |   NederlandBelgie  

Eastpak schooltas Padded pak'r

Alleen bij Schooltas.com: keuze uit meer meer dan 100 verschillende Eastpak Padded Pak'r rugzakken.

 

Sample image

Eastpak Schooltas

Bekijk alle modellen

Eastpak schooltas garantie

30 Jaar garantie via Schooltas.com

Artikelen 1 tot 16 van 124 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 124 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een Eastpak schooltas

 

Eastpak is al jaren lang het schooltas merk van Nederland en Belgie. Het bedrijf is opgericht in 1960 en maakte vroeger rugzakken voor het Amerikaanse leger, het bedrijf zag al snel in dat rugzakken niet alleen door militairen gebruikt werden, ook als schooltas bleek de rugzak van Eastpak perfect geschikt.

 

Vandaag de dag worden de tassen van Eastpak geleverd met schitterende prints, bovendien zit er op een schooltas van Eastpak 30 jaar garantie en wordt een defecte tas gratis opgehaald en geretourneerd. Dit maakt Eastpak absolutuut uniek en het is daarom ook niet vreemd dat veel scholieren kiezen voor een schooltas van Eastpak.

 

Bij schooltas.com vind je een groot aantal verschillende modellen Eastpak schooltassen in diverse kleuren & prints. Deze prints & kleuren worden ieder jaar weer vernieuwd. Gebruik de filter aan de linker kant van het scherm om jou favoriete schooltas uit te zoeken en bestel deze snel en eenvoudig via Schooltas.com !